Machines in Fablab Geel:

Bij ons kan u 3D printen, materialen uitsnijden, materialen ultraprecies frezen, UV-printen, groot formaat printen en zoveel meer…
Hieronder alvast een kost overzicht van onze machines:

Roland Gs-24

De meest betrouwbare en veelzijdige snijplotter ter wereld snijdt voertuiggraphics, signalisatie en stickers, kleding met decoratie en gespecialiseerde graphics met de snelle en intelligente snijfuncties van de GS-24.

Meer info…

Trotec Rayjet Speedy 300

De Speedylaser graveermachine en lasersnijder zijn de perfecte keuze voor zowel instappers als professionele graveurs.

Meer info…

Roland ARM-10

De ARM-10 desktop-3D-printer bundelt alle technologie van Roland DG voor het maken van modellen. Deze printer beschikt over een eigen projectorlens en gebruikt de Roland ImageCure-hars om 3D-modellen te maken met behulp van uv-licht.  Nabewerkingen zoals steunbruggen verwijderen, polijsten en kleur toevoegen zijn erg eenvoudig uit te voeren..

Meer info…

Ultimaker 3

De Ultimaker 3 levert een ongelooflijk betrouwbare 3D-printervaring. Het toonaangevende dubbele extrusiesysteem, automatische nivellering van de bouwplaat, NFC-spoelherkenning en hot-swappable printkernen maken het gemakkelijk om complexe geometrieën in 3D te printen met een hoge uptime en herhaalbaarheid.

Meer info…

Roland MDX-50

De MDX-50 CNC-freesmachine is een ideale stand-alone modelleeroplossing voor de productie van kleine hoeveelheden, prototypes en preproductiemodellen en eindstalen. Een buitengewone mechanische nauwkeurigheid (tot 0,01 mm), een gladde oppervlakafwerking en een compatibiliteit met een brede waaier van materialen.

Meer info…

Roland LEF-200

UV-printen is een van de meest flexibele en opwindende drukprocessen ooit bedacht, en de toepassingen zijn bijna grenzeloos. Dankzij UV bedrukt u rechtstreeks een adembenemend aantal oppervlakken en vormen. 

Meer info…

Roland SP-540i

De VersaCAMM VSi-serie biedt alles wat nodig is om elk denkbare printtaak uit te voeren. De printkwaliteit is uitzonderlijk, met vergulde printtechnologie en hoogwaardige ECO-SOL MAX-inkten, en een keuze uit witte, metallic en licht zwarte inkt. Geïntegreerd contoursnijden is voor een gestroomlijnd productieproces heel eenvoudig.

Meer info…

Stratasys uPrint SE Plus


Duizenden professionals vertrouwen op uPrint SE Plus ™ 3D-printer voor werk, testen en perfectioneren met 3D-modellering. Deze alles-in-één printer gebruikt FDM-technologie, resulterend in modellen en functionele prototypes die duurzaam, stabiel en nauwkeurig zijn..

Meer info…

Bedankt!

Uiteraard willen wij Roland DG bedanken voor deze mooie samenwerking.

Laat u alvast inspireren…