Machines in Fablab Geel

Hieronder alvast een overzicht van onze machines.
Klik naar keuze op de machine waarover u meer informatie wenst om mee aan de slag te gaan.
Klik hier om te reserveren.

 

Lasersnijder (Trotec Rayjet 300)

De Speedylaser graveermachine en lasersnijder zijn de perfecte keuze voor zowel instappers als professionele graveurs.

 

UV-printer (Roland LEF-200)

UV-printen is een van de meest flexibele en opwindende drukprocessen ooit bedacht, en de toepassingen zijn bijna grenzeloos. Dankzij UV bedrukt u rechtstreeks een adembenemend aantal oppervlakken en vormen.

 

Inkjetprinter (Roland SP-540i)

De VersaCAMM VSi-serie biedt alles wat nodig is om elk denkbare printtaak uit te voeren. De printkwaliteit is uitzonderlijk, met vergulde printtechnologie en hoogwaardige ECO-SOL MAX-inkten, en een keuze uit witte, metallic en licht zwarte inkt. Geïntegreerd contoursnijden is voor een gestroomlijnd productieproces heel eenvoudig.

 

Snijplotter (Roland Gs-24)

De meest betrouwbare en veelzijdige snijplotter ter wereld snijdt voertuiggraphics, signalisatie en stickers, kleding met decoratie en gespecialiseerde graphics met de snelle en intelligente snijfuncties van de GS-24.

 

3D-printer (Ultimaker 3+)

De Ultimaker 3 levert een ongelooflijk betrouwbare 3D-printervaring. Het toonaangevende dubbele extrusiesysteem, automatische nivellering van de bouwplaat, NFC-spoelherkenning en hot-swappable printkernen maken het gemakkelijk om complexe geometrieën in 3D te printen met een hoge uptime en herhaalbaarheid.

 

3D-printer (Stratasys uPrint SE Plus)


Duizenden professionals vertrouwen op uPrint SE Plus ™ 3D-printer voor werk, testen en perfectioneren met 3D-modellering. Deze alles-in-één printer gebruikt FDM-technologie, resulterend in modellen en functionele prototypes die duurzaam, stabiel en nauwkeurig zijn…

 

Freesmachine (Roland MDX-50)

De MDX-50 CNC-freesmachine is een ideale stand-alone modelleeroplossing voor de productie van kleine hoeveelheden, prototypes en preproductiemodellen en eindstalen. Een buitengewone mechanische nauwkeurigheid (tot 0,01 mm), een gladde oppervlakafwerking en een compatibiliteit met een brede waaier van materialen.

Uiteraard willen wij Roland DG bedanken voor deze mooie samenwerking
Laat u alvast inspireren