Hoe gaat het in zijn werk?

Als je een idee wil uitwerken dan kom je langs bij FabLab Geel tijdens de openingsuren of maak je een afspraak: info@fablabgeel.be
We kunnen dan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.
Hou er wel rekening mee dat er geen serieproductie, geen bestellingen, geen offertes mogelijk zijn. Radpleeg hiervoor onze Huisregels.

Je vertrekt steeds van een digitaal ontwerp dat je thuis maakt en hierbij een aantal basisregels volgt: tekening, materiaal, afmetingen. Deze kan je vinden bij de respectivelijke machines. We bieden ook een aantal workshops aan met als doel zelfstandig te kunnen tekenen en zelfstandig te kunnen produceren met onze machines.

Als je gebruik wil maken van één van onze machines, moet je machinetijd reserveren via ons Reservatiesysteem. Via dit systeem kan je onmiddellijk nagaan welke momenten nog beschikbaar zijn voor de gewenste machine.

Bekijk zeker ook ons cursusaanbod in het avondonderwijs (CVO HIK).

Graag tot snel!

Leerkrachten, leerlingen en groepen:
Heb je individueel of samen met je klas/groep interesse in één van de aangeboden workshops/rondleidingen of wil je je eigen ideeën of projecten samen met je klas/groep uitwerken, neem dan contact op met het FabLab om samen de mogelijkheden te bekijken en te zien wat er kan ingepland worden.