Afspraak maken

Maak een afspraak met een FabLab-medewerker om je ideeën concreet uit te werken. We kunnen dan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn en hoe je best te werk kan gaan.

Ben je al op gang gezet en wens je in de toekomst nogmaals gebruik te maken van één van onze machines, kan je machinetijd reserveren via ons Reservatiesysteem. Dit kan op dinsdag, woensdag en donderdag. Via het reservatiesysteem kan je onmiddellijk nagaan welke momenten nog beschikbaar zijn voor de gewenste machine.

Bekijk ook ons cursusaanbod in avondonderwijs: www.hik.be

Leerkrachten & leerlingen:

Heb je samen met je klas interesse in één van de aangeboden cursussen of workshops, neem dan contact op met een FabLab-medewerker om dit samen in te plannen.

Wil je je eigen ideeën of projecten uitwerken samen met je klas, maak dan een afspraak met een FabLab-medewerker zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Graag tot snel!

 

TITEL van de PAGINA wordt:   Klasbezoeken

Werking FabLab

Algemeen
Onderstaand klasbezoek duurt 50 minuten (1 lesuur) en gaat door in het FabLab Geel. Het vraagt geen specifieke ervaring of voorkennis zodat iedereen gemakkelijk kan volgen. We geven in dit tijdsbestek een algemene introductie in de werking van al de machines in het  FabLab. Dit is interessant als eerste algemene kennismaking of wanneer bijvoorbeeld voor een groep nog niet duidelijk is welke technieken of mogelijkheden het FabLab kan bieden om een probleem op te lossen of een project tot stand te brengen.
Prijzen:
€20 voor internen (scholengemeenschap Kogeka, avondschool CVO HIK Geel), recupereerbaar via de nascholing (?)
€40 voor externen
Locatie:
FabLab Geel
Azaleastraat, poort 4
2440 Geel
Inschrijvingen:
info@fablabgeel.be
Graag met vermelding van “Klasbezoek”, naam en aantal personen plus datum.

+Workshop FabLab
Hier gaan we machine per machine na wat de mogelijkheden zijn met voorbeelden plus een korte werking van het betreffend toestel. De output mag meegenomen worden als herinnering of als inspiratiebron.